Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

wie heeft er ervaring met ooglaseren in turkije?

  • sandra

    Hallo,

    ik ben op zoek naar mensen die (goede en slechte) ervaring hebben met het laten laseren van je ogen in turkije. Heb je tips en/of ervaring laat het me weten.

    Alvast bedankt

    Sandra

  • gerard

    Ja ben benieuwd naar de reacties

    en voor wie zou jij kiezen???

    en voor welke methode dan???

    Groetjes alvastsandra schreef:

    >

    > Hallo,

    > ik ben op zoek naar mensen die (goede en slechte) ervaring

    > hebben met het laten laseren van je ogen in turkije. Heb je

    > tips en/of ervaring laat het me weten.

    >

    > Alvast bedankt

    > Sandra

  • Optica Forma International

    Hallo Sandra,

    Mijn naam is Mariëlle en ik begeleid mensen naar Istanbul voor het ondergaan van een ooglaserbehandeling. Dit doe ik voor Optica Forma International, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op dit gebied. Niet alleen de kwaliteit van de behandeling is bij ons van het allerhoogste belang, maar ook de voor- en nazorg in Nederland. Een vrijblijvende uitleg bij jou thuis over dit onderwerp behoort zelfs tot de mogelijkheden.

    Naast het feit dat ik dus maandelijks tientallen ooglaserbehandelingen zie, heb ik zelf ook een ooglaserbehandeling ondergaan in Istanbul. Mijn sterkte was -2, waarna ik een Lasik-Wavefront behandeling heb gehad. Het viel mij allemaal hartstikke mee, ook al is vrijwel iedereen zenuwachtig van te voren. Ik had geen last van napijn en het zicht was de volgende ochtend al zo goed dat ik op 95% zicht zat. Inmiddels is dit helemaal 100% en ben ik er super tevreden mee. Vandaar dat ik het iedereen kan aanraden en ook zo van mijn werk hou!

    Wel adviseer ik iedereen je eerst goed te laten informeren. En dan met name aangaande de ervaring van de artsen (aantal uitgevoerde behandelingen), de gebruikte apparatuur, de garantie, de voor- en nazorg in Nederland, de begeleiding vóór, tijdens, maar ook na de reis en de bereikbaarheid van het bedrijf waar je mee in zee gaat.

    Ik wens je veel succes en als ik je ergens mee kan helpen hoor ik dat graag.

    Voor meer informatie over Optica Forma International kun je gaan naar:

    www.opticaforma.com of e-mailen naar info@opticaforma.com

    Groetjes,

    Mariëlle

  • Leo

    Ik heb mijn ogen op 20 april bij Dunya oogkliniek laten laseren.

    Alles ziet er zeer professioneel uit en de kwaliteit van het ziekenhuis doet zeker niet onder voor dat van de Nederlandse.

    De operatie op zich stelt niets voor. Binnen 20 min sta je weer buiten de operatiekamer en kun je weglopen. Wel zorgen dat je een zonnebril bij je hebt voor als je buiten komt.

    Resultaat tot nu toe: linkeroog is op sterkte zoals vooraf aangegeven. Mijn rechteroog is nog iets minder (+ 0.5), maar oogarts heeft mij verzekerd, dat ik pas na drie maanden op sterkte ben.

    Leosandra schreef:

    >

    > Hallo,

    > ik ben op zoek naar mensen die (goede en slechte) ervaring

    > hebben met het laten laseren van je ogen in turkije. Heb je

    > tips en/of ervaring laat het me weten.

    >

    > Alvast bedankt

    > Sandra

  • Petra

    Hallo mensen,

    Ik heb wel een tip voor je: Human First organiseert ooglaserbehandelingen in de Acibadem kliniek. Daar werkt ook die bekende Turkse arts Bozkurt Sener. Ze beschikken over de beste laserapparatuur en bieden een goed pakket voor een goede prijs. Kijk eens op de website: www.humanfirst.nl

  • Petra

    Hoi Sandra

    Tip voor je: Human First

    Ze bieden ook een zorgpakket (1 vooronderzoek en 3 nacontroles in Nederland bij Nederlandse oogartsen). En de ooglaserbehandeling gebeurt met de beste laser op de markt. Bovendien is een van de artsen Bozkurt Sener een hele bekende specialist met meer dan 45000 behandelingen op zijn naam.

    Het drie daags pakket is vrij betaalbaar 1800 eurie ongeveer met 2 maal diner en verblijf in 5 sterren hotel.

    Kijk maar eens op: www.humanfirst.nl

    Veel succes ermee

    Petronella

  • Johan

    Mag ik vragen hoe u weet dat dit de beste apparatuur is en of het ook daadwerkelijk zo is?

  • Tuni

    Wil je je ogen laten laseren Istanbul; Graag geef ik als consulent van Care Mediator u optimale informatie over de behandeling en beantwoord al uw vargen. Bel ons i s: 0107074387 of 0624740910

  • sema

    Hoi,

    Ik heb in september 2005 mijn ogen (beide ogen -2,75) laten laseren in Istanbul. Ik heb voor de gewone Lasik-behandeling gekozen en niet voor de wavefront omdat mijn ogen gezond waren, alle onderzoeken wezen uit dat Lasik de beste keuze zou zijn. Na de behandeling (met Visx S4 laser apparaat) ben ik teruggegaan naar mijn hotel: 1,5 a 2 uur lang last gehad van tranende ogen en pijn. Omstreeks 6 uur 's-avonds kon ik weer redelijk mijn ogen open houden. 24 uur na de behandeling gecontroleerd en sindsdien prima, ben naar 0 gegaan.

    als je meer wilt mag je me gerust mailen.

    P.S. www.emiliaclinics.nl heeft de behandeling georganiseerd, kosten waren rond de 1500 incl reis+verblijf en behandeling.

  • Guuz van Leeuwen

    Ik weet wel waar jij jouw ogen moet laten laseren

    Ik ben nu een week geleden gelaserd in Turkije via Inter-Vision met de Lasik-methode. Ik ben 43 jaar en heb 25 jaar geknoeid met zachte lenzen en af en toe een bril. Ik kende Inter-Vision en/of Johan Bergen van tevoren totaal niet maar ik kreeg al heel snel na het eerste telefonische contact en vooral het (gratis) vooronderzoek een heel goed gevoel. Eigenlijk een super goed gevoel en dat is VOLLEDIG uitgekomen en waargemaakt. De reacties om mij heen in Nederland waren erg negatief: “Je bent gek en waarom in Turkije en niet in Nederland.” Ik kan je er heel uitgebreid over vertellen maar in het kort kan ik alleen maar zeggen dat Inter-Vision echt een ABSOLUTE AANRADER is. Ik noem de meer dan perfecte begeleiding door Johan Bergen, de 100% resultaten al ruim 6 jaar lang, de absolute garantie dat als er toch iets mis zou gaan nabehandeling gewaarborgd is. De perfecte combinatie tussen optometrist Johan Bergen en de opererende oogarts (al ruim 6 jaar lang dezelfde arts) bieden je de zekerheid van een geslaagde missie. ZEKER WETEN! Voeg daar nog aan toe dat je in een heerlijk 4-sterren hotel verblijft en echt geen fl… hoeft te doen, echt ALLES wordt voor je geregeld. Hoe het bij anderen is, weet ik niet maar ik zou NERGENS anders heen gaan dan naar Johan Bergen van Inter-Vision. En dat voor een totaalprijs van slechts 1.699 euro. Dit is all-in, dus met vliegreis, hotel incl. ontbijt, vervoer ter plekke eigenlijk alles behalve eten en drinken en kadootjes kopen in Instanbul zélf). Als je meer details wilt weten, informeer ik je met alle plezier want ik gun dit iedereen! Succes! Guus van Leeuwen.