Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Waar oog laseren?

  • Victor

    Hallo,

    Ik heb een vrij sterke afwijking van mijn ogen. Beide zijn -8.5 en daarnaast heb ik een cilinder afwijking.

    Ik draag al een paar jaar, met veel problemen, lensen. Ik werk als automonteur en daardoor komt er veel stof op mijn lensen waardoor ik ontzettend geirriteerde ogen heb. Naast de lensen draag ik ook vaak een bril. Omdat ik tijdens mijn werk ook veel moet lassen en een lasbril niet over mijn bril past ondervind ik veel problemen. Zo had ik laatst een staal splinter in mijn oog. Kortom veel gedoe en gezeur en tijd voor iets nieuws.

    Ik heb bij mijn verzekering (Amicon) geinformeerd. Volgens hen wordt het alleen vergoed als de arts het aanraadt. (heeft iemand hier ervaring mee?)

    Ik heb dit mijn huisarts besproken en hij wil mij hier mee helpen.

    Ik ben nu alleen nog op zoek naar een goede arts die mijn ogen kan laseren? Heeft iemand een idee?

    Bedankt!

    groeten, Victor

  • intuitie.startpagina.nl

    Voor zover ik heb begrepen kun je je met -8.5 niet meer laten laseren. Ik heb zelf nog iets slechtere ogen is tijdens het vooronderzoek gebleken. Dus helaas geen laser voor mij. Nu worden het implantlenzen, een goed alternatief.

    Kijk eens op de site van www.fyeo.nl Daar ga ik 6 oktober heen voor de ingreep.

    Veel succes verder.

    Grotejs, Monique.

  • sandra

    Ha Victor,

    Ik krijg het ook vergoed…zie mijn verhaal…Ik heb er echter een hele hoop moeite voor moeten doen. Ik had een verklaring van de oogarts maar dat was niet voldoende. Ik moest een ernorme vragenlijst invullen en binnen een week had ik bericht….afgewezen. Ik heb toen een bezwaar ingediend en op grond daarvan is het toch toegekend (in totaal heeft dit zo'n 5 maanden geduurd). Ik heb geleerd dat een verzoek (in elk geval door CZ) eigenlijk standaard afgewezen wordt. En alleen met een (sterk) bezwaarschrift willen ze de zaak nog wel eens bekijken. Ik denk dus dat een huisarts niet voldoende is (is geen specialist). En dan is er nog het punt waar je het wel en niet mag doen…..nogmaals….mijn ervaring met CZ. Wil je er wat uitgebreider info over, stuur me dan een mailtje.

    Groet,

    Sandra

  • Andries

    zie mijn verhaal Victor, ik heb alles vergoed gekregen van de Amicon!

  • Andries

    en ik heb een hele goede zorgzame arts:)

  • Guuz van Leeuwen

    Ik weet wel waar jij jouw ogen moet laten laseren

    Ik ben nu een week geleden gelaserd in Turkije via Inter-Vision met de Lasik-methode. Ik ben 43 jaar en heb 25 jaar geknoeid met zachte lenzen en af en toe een bril. Ik kende Inter-Vision en/of Johan Bergen van tevoren totaal niet maar ik kreeg al heel snel na het eerste telefonische contact en vooral het (gratis) vooronderzoek een heel goed gevoel. Eigenlijk een super goed gevoel en dat is VOLLEDIG uitgekomen en waargemaakt. De reacties om mij heen in Nederland waren erg negatief: “Je bent gek en waarom in Turkije en niet in Nederland.” Ik kan je er heel uitgebreid over vertellen maar in het kort kan ik alleen maar zeggen dat Inter-Vision echt een ABSOLUTE AANRADER is. Ik noem de meer dan perfecte begeleiding door Johan Bergen, de 100% resultaten al ruim 6 jaar lang, de absolute garantie dat als er toch iets mis zou gaan nabehandeling gewaarborgd is. De perfecte combinatie tussen optometrist Johan Bergen en de opererende oogarts (al ruim 6 jaar lang dezelfde arts) bieden je de zekerheid van een geslaagde missie. ZEKER WETEN! Voeg daar nog aan toe dat je in een heerlijk 4-sterren hotel verblijft en echt geen fl… hoeft te doen, echt ALLES wordt voor je geregeld. Hoe het bij anderen is, weet ik niet maar ik zou NERGENS anders heen gaan dan naar Johan Bergen van Inter-Vision. En dat voor een totaalprijs van slechts 1.699 euro. Dit is all-in, dus met vliegreis, hotel incl. ontbijt, vervoer ter plekke eigenlijk alles behalve eten en drinken en kadootjes kopen in Instanbul zélf). Als je meer details wilt weten, informeer ik je met alle plezier want ik gun dit iedereen! Succes! Guus van Leeuwen.

  • Adrie De Wit

    Veel mensen zijn huiverig om zich te laten behandelen aan hun ogen dmv laseren. Een heel groot deel hievan is dit gegarandeerd ook als men spreekt over een laser behandeling in het buitenland bv. Turkye. Ikzelf behoorde ook tot deze laatste groep.

    Precies 2 weken geleden ben ik behandeld in Istanboel met de PRK/Lasek methode onder begeleiding van Johan Bergen van Inter-Vision. Ik kan nu zeggen dat ik erg blij ben dat ik voor juist dit bedrijf gekozen heb en nu al een super zicht heb.

    In eerste instantie was ik erg terughoudend voor een behandeling in het buitenland. Door de vele en goede informatie die ik van Johan kreeg heb ik ingezien dat een behandeling in het buitenland zeker van hetzelfde niveau is als in Nederland, zo niet beter. Het is erg fijn om te zien dat ze in de kliniek waar ik behandeld ben nog echte service bieden en er echt alles aan doen om je te gast te voelen.

    Ik kan de behandeling bij Inter-Vision iedereen aanraden. Onderstaande zal ik een paar punten noteren waarom ik juist voor dit bedrijf heb gekozen.

    - De begeleiding is erg persoonlijk; de optometrist Johan gaat zelf mee naar Istanboel, voert zelf controles uit en is steun en toeverlaat na de behandeling. Heb je maar 1 klein vraagje, dan kun je Johan altijd opbellen. En heb je er een hele lijst, dan geldt hetzelfde. Klasse!

    - De informatie die je krijgt is erg uitgebreid en duidelijk. De film en foto's dragen hier veel aan bij.

    - Je ondergaat met een groep eenzelfde soort behandeling. De mensen in de groep maken allemaal dezelfde dingen mee na de behandeling (bv het iriteren van je ogen). Dit is erg geruststellend.

    - De behandelende arts heeft zeer veel ervaring.

    - En als laatst, voor minder geld dan een behandeling in Nederland kost krijg je prima zicht, ontdek je nog wat van Istanboel en is het toch net een beetje een kleine vakantie met leuke afloop.

    Laseren, het lijkt eng, maar is het totaal niet! Gewoon doen!

    kijk op www.intervision-europe.nl